pudarkan jeragat, kurangkan garis halus & Serikan wajah dengan Research-based skincare!

Semua wanita taknak kulit nampak berusia dari umur sebenar tapi takde masa...

Banyak skincare suka pisah-pisahkan manfaatnya. Jadi wanita kena pakai toner, masker, krim mata untuk dapatkan kesan maximum. Kami akan tunjukkan produk yang mengandungi bahan anti-penuaan bermula dari pencuci wajah lagi supaya cikpuan tak perlu pakai banyak produk setiap hari.

 Yang paling best kesan dia lebih baik dari cikpuan pakai banyak produk! Klik ‘PLAY’.

Lebih 70% Wanita di dunia 'struggle' mencari produk muka yang sesuai

Adakah cikpuan salah seorang yang dah penat cuba Pelbagai Produk tapi masih gagal untuk dapatkan kulit idaman?

Sampai bila nak bazirkan ribuan ringgit untuk cuba lagi produk yang tak tahu keberkesanannya dan mungkin akan membahayakan kulit CikPuan?

❌ Kulit jadi makin nipis & sensitif sebab banyak sangat guna produk tinggi bahan sintetik.

❌ Tak selesa bila tona tak sekata dan CikPuan nampak berusia dari umur sebenar.

❌ Malas nak lihat wajah di cermin lama-lama.

❌ Rasa putus asa dah nak jaga kulit wajah.

❌ Terpaksa pakai foundation tebal untuk tutup jeragat.

❌ Rasa down nak berjumpa orang disebabkan masalah kulit wajah.

3 sebab kenapa ramai wanita selalu tukar skincare 👇🏻

Terlalu sibuk NK Age Reverse

Terlalu Sibuk

Perlu fokus untuk ibadah & keluarga. Cara penggunaan yang complex sangat memenatkan & selalu terlupa.

Produk OEM

Lambakan produk OEM dan timbang kilo di pasaran sehingga CikPuan sukar untuk memilih produk mana yang betul-betul berkualiti. 

Bahan Sintetik

Produk di farmasi dan online masih mengandungi bahan sintetik tinggi yang memberi kesan negatif kepada kulit wajah.

"Umur dah lebih 50 ni banyak fokus pada ibadah je. Alhamdulillah penggunaan NKAR banyak memudahkan urusan saya. Jeragat pun pudar"

“Dah sebulan guna.. terus beli combo takut takde stok.. jeragat kecil di kedua2 pipi semakin menipis.. kulit yang sememangnya sejenis kering sudah beransur lembut dan licin .”

Puan Hazjun

“Terhenti sudah pencarian saya. Saya baru guna botol ke-2 cleanser, hasilnya sangat memuaskan hati, sunburn hilang, jeragat beransur pudar..dah tak takut nak lihat wajah sendiri di cermin..”

Puan Idayu

Pudarkan jeragat & dapatkan kulit cerah berseri dengan selamat.

Memperkenalkan NK Age-Reverse (NK AR),
produk bertaraf antarabangsa

Dr. Siti Hamidah, pengasas NK Age Reverse

NK Age-Reverse ialah produk yang telah menjalani kajian 11 tahun oleh para saintis, yang diketuai oleh Prof. Madya Dr. Siti Hamidah. Untuk mengetahui lebih lanjut, klik About Us. 

Hasil dari kajian dan bahan premium, NK Age-Reverse berjaya memenangi anugerah dalam & luar negara untuk memudarkan jeragat dan cerahkan kulit kusam CikPuan dengan efektif dan selamat.

NK Age-Reverse telah berjaya membantu lebih dari 10,501 wanita untuk pudarkan jeragat, dapatkan kulit lembab dan awet muda!

Tak perlu lagi ambil risiko labur dekat produk timbang kilo & OEM. NK Age-Reverse dah bantu lebih 10,000 wanita dapatkan kulit idaman dengan selamat!

mudah guna NK Age-Reverse

Mudah

Hanya cleanser dan mist untuk dapatkan kulit yang sihat & cerah berseri. Jika keluar rumah, cuma oleskan dengan Age-Reverse Sunscreen untuk perlindungan. 

Natural

CikPuan tidak perlu risau kerana NK Age-Reverse selamat digunakan. Cleanser dan Mist terdiri daripada 99% bahan natural, bebas paraben dan bebas toksik.

BeuTcomplex

Jeragat menjadi pudar, kulit wajah bertambah anjal & berseri hasil formula BeuTcomplex, gabungan 5 bahan anti penuaan terbaik di dunia. 

nano verified nkar

Teknologi Nano

Nutrien penting mudah meresap ke dalam kulit CikPuan seterusnya membaiki dan mencerahkan kulit, kesan dari penggunaan teknologi Nano Hijau.

Diiktiraf antara produk skincare terbaik dunia!

NK Age-Reverse telah mendapat pengiktirafan di peringkat nasional dan pelbagai anugerah di peringkat antarabangsa. Formula Beutcomplex dipatentkan dan produk ini sentiasa di tambah baik supaya CikPuan mendapat kesan yang terbaik seiring masa.

0 +
Anugerah
0 +
Pelanggan Setia
0
Tahun Kajian
0 %
Bahan Natural

Setiap item di dalam NK Age-Reverse Diperkaya dengan BeuTcomplex!

✅ Hyaluronic Acid: Melembab dan mengekalkan kelembapan kulit. Ia juga mampu menganjalkan, mengurangkan kesan parut dan  jeragat. Kulit CikPuan akan menjadi lembab, glowing dan jeragat akan beransur pudar.

✅ Ekstrak Roselle: Kandungan yang tinggi vitamin C, berupaya menghalang penghasilan melanin & radikal bebas, penyebab jeragat. Kulit CikPuan akan cerah berseri dan jeragat akan beransur pudar.

✅ Ekstrak Tsubaki: Bahan anti penuaan dan pelembab yang berkuasa, selain mampu melawan radikal bebas punca penuaan kulit seperti jeragat & kedutan. Kulit menjadi lembab, garis halus semakin berkurang dan menjadi cerah berseri.

✅ Bee Venom: Menegangkan wajah dan digelar “natural botox”. Ia ini juga mengandungi bahan aktif yang dapat meredakan keradangan & kerosakkan kulit. Kulit wajah akan tampak lebih muda, kedutan semakin kurang kelihatan dan jerawat akan semakin surut.

✅ Minyak Pati: Mengandungi 5 minyak pati premium terpilih yang mana dapat memberi efek aromaterapi, menegangkan kulit, mengawal minyak dan mengurangkan keradangan pada kulit wajah.

"2 item ni sangat membantu pulihkan kembali kulit saya yang rosak akibat penggunaan produk bermekuri.."

“Pengalaman menggunakan produk NK juga telah mengubah persepsi saya terhadap produk natural. Ternyata, keputusan saya mencuba produk ini sangat berbaloi. Kulit saya kelihatan lebih berseri dan jeragat makin berkurangan..”

Puan Mazlian

Senang dibawa, dengan menggunakan 1 cleanser ni saja, dah boleh cover semua untuk kulit muka saya. Sesuai bagi saya yang sibuk, kulit saya terasa lembap, bersih, jeragat semakin berkurangan.. Kawan tegur kulit semakin cerah”

Puan Fauziah

Tak perlu risikokan kulit CikPuan lagi pada produk OEM atau yang mengandungi tinggi bahan sintetik yang belum tentu membuahkan hasil!

Lebih dari 10,000 orang telah mendapatkan Nk Age-Reverse. Di bawah ialah apa yang CikPuan akan alami semasa mencuba produk ini.

Hari 1

Kulit akan menjadi kering di sesetengah bahagian wajah. Ini disebabkan kesan penyesuaian BeuTcomplex dalam menstabilkan dan mengawal minyak di kulit CikPuan. Ia akan kembali stabil setelah 3 -4 hari. 

Hari ke-7

Kulit mula terasa lembab. Jika ada jerawat di muka, ia akan mula surut. Whiteheads dan blackheads di hidung mula berkurangan. NK Age-Reverse sedang mula membaiki sel-sel kulit.

Bulan 1

Kulit akan menjadi lembut dan anjal. Tona warna semakin sekata. Wajah kulit semakin cerah secara semulajadi. Sesetengah wanita merasakan jeragat semakin gelap disebabkan kulit mereka menjadi semakin cerah berbanding jeragat.

Bulan ke-2

Jeragat yang sudah lama menapak di wajah, mula pudar. Kulit kelihatan glowing dan sihat kerana pada waktu ini, sel kulit baru telah berganti dan menerima nutrien dari BeuTcomplex. 

*Kesan penggunaan adalah bergantung kepada individu seperti gaya hidup & pemakanan, serta keadaan kulit kesan dari penggunaan produk tinggi bahan sintetik.

"Produk yang bertaraf dunia.. tak sampai seminggu kulit terasa lembut dan halus, gebu gebas.. jeragat semakin menghilang dan jerawat semakin mengecut.."

"Tagline saya: Rahsia sesaat gorgeous gitu. Semua orang tak percaya saya berumur 40an & anak saya berumur 16 tahun !"

“Tak tahu nak cakap macam mana gembira saya dengan produk ni.. Sekarang kami dua beranak dah tak susah hati lagi dengan masalah jeragat saya dan jerawat kecil2 anak perempuan saya..”

Puan Zuriyana

“Rasa syukur dan gembira sangat kerana akhirnya saya bertemu dengan produk yang betul. Saya rasa tak percaya apabila jeragat yang bercambah di wajah selama 30 tahun mula memudar. Kulit makin gebu tanpa cela. Terima kasih NK Age-Reverse kerana menaikkan keyakinan diri saya semula.”

Puan Sharifah

Cikpuan boleh terus menggunakan skincare yang tinggi bahan kimia, kompleks penggunaannya dan membiarkan jeragat semakin tebal di kulit wajah.

Atau…

Cikpuan boleh Pudarkan jeragat dan Miliki Wajah berseri dengan skincare natural hasil R&D 11 tahun! 😍

Adakah cikpuan bersedia untuk dapatkan kulit wajah yang sihat dan cerah secara semulajadi dan jeragat pudar dengan langkah yang mudah?

Jika YA, Klik butang ‘BERMINAT‘ untuk dapatkan Set NK Age-Reverse dan sertai 10,000+ pengguna di dalam ‘journey’ untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri! 

Customer Services
Email Kepada support@lookyoungest.com atau Hubungi +60 11-5872 8050

Website milik penuh Mi Bella Resources
Registration No.: 202203216950 (003427559-M) Cyberjaya