Stress bila jerawat tak surut-surut..

Rasa kurang keyakinan diri bila jerawat tak kecut. Silap sikit, jerawat baru naik. Lagi-lagi bila dah meningkat usia ni…

+ 0 Tahun
Kajian saintifik UTM
0 %
Bahan natural
0 +
Anugerah dalam & luar negara
0 +
Pengguna gembira

Adakah cikpuan

yang dah cuba macam-macam...

Rasa kecewa, rendah diri & geram kerana jerawat lambat surut?

Rasa penat, ribuan ringgit habis tapi keadaan jerawat masih sama. Selalu naik.

Tak bersemangat nak keluar bila memikirkan tentang kulit wajah.

Terfikir masih ada kah harapan untuk dapat kulit bersih, sihat dan berseri?

Tak suka tengok cermin disebabkan jerawat besar, nanah / jerawat pasir penuh di dahi & pipi?

Malu nak jumpa orang dengan jerawat di muka?

Tak suka tapi terpaksa pakai mekap tebal untuk tutup jerawatdi wajah.

Malas nak cuba produk skincare sebab dah banyak kali terkena?

Sebelum cikpuan putus asa, cuba semak fakta skincare

yang mungkin cikpuan belum tahu

Skincare yang terbaik untuk jerawat memfokuskan kepada kesihatan kulit keseluruhan & tinggi antioxidan. Ia juga perlu selamat supaya sel-sel kulit dapat menyerap nutrien dengan baik. 

Tetapi, adakah skincare cikpuan sebelum ini memenuhi ciri-ciri tersebut?

Memperkenalkan award-winning skincare

NK Age-reverse

NK Age-Reverse

NK Age-Reverse™ ialah produk penjagaan kulit hasil penuaan lebih 11 tahun oleh Profesor Madya Dr. Siti Hamidah binti Mohd. Setapar di Universiti Teknologi Malaysia (UTM).

Dengan menggunakan BeuT CompIex™  dan gabungan teknologi nano-micelles, NK Age-Reverse™ telah berjaya memenangi lebih 30 anugerah di dalam & luar negara.

Bagaimana BeuTcomplex & Teknologi Nano

Membaiki & Meremajakan kulit anda?

Semasa anda membasuh muka, formula BeuTcomplex yang bersaiz nano akan meresap ke lapisan kulit dan memberikan nutrien & antioxidan. Pada masa yang sama pembersih micelle akan membersihkan liang roma dari kotoran, debu dan make up.

Beutcomplex & Teknologi nano

01

Debu, kotoran & make up dibersihkan

Kulit terasa bersih & halus dengan pencuci muka natural (berasaskan tumbuhan) dengan menggunakan pembersih micelle.

02

BeuTcomplex menyerap ke lapisan kulit

Semasa membersih, BeuTcomplex menyerap untuk memberikan nutrien & antioxidan ke sel kulit. Ia menyembuhkan jerawat mengurangkan pembentukan jerawat baru.

03

Kulit jadi Bersih, Lembut & berseri

Apabila selesai, kotoran dibersihkan, kulit menerima nutrien dan menjadi semakin berseri, anjal & cantik. Parut jerawat baru mudah pudar, jerawat baru susah nak naik. 

Apa kata pengguna yang menggunakannya?

Testimoni NKAR

Pernah muncul di:

senarai award

Anugerah & Pencapaian

Kami sentiasa berusaha untuk menambah baik kualiti NK Age-Reverse khas untuk anda. Sebagai bukti formulasi ini terbaik, kami mengambil peluang menyertai pertandingan dalam & luar negara bagi membuktikan formulasi ini bukan calang-calang!

Antara Anugerah & kelulusan yang diterima oleh NK Age-Reverse

Saya berminat tetapi,

Adakah NK Age-Reverse sesuai dengan saya?

NK Age-Reverse tidak sesuai jika anda:

  • Mempunyai tahap kerosakkan kulit yang teruk (seperti kulit terbakar sehingga 50%) anda perlu membiarkan kulit sembuh dahulu / atas saranan doktor.
  • Kulit terlalu sensitif terhadap minyak pati semulajadi.
  • Ingin kesan yang pantas seawal 3 hari
  • Ingin menggunakan produk yang tinggi bahan kimia & pengawet
  • Ingin menggunakan produk bleaching / timbang kilo kerana lebih pantas
  • Tidak mementingkan kecantikan & kesihatan kulit wajah
  • Suka menggunakan skincare yang banyak & complex

NK Age-Reverse sangat sesuai jika anda:

  • Mempunyai masalah kulit berjerawat
  • Mempunyai masalah kulit jeragat
  • Mempunyai masalah kulit kusam
  • Mempunyai masalah kulit kering
  • Mempunyai masalah kulit berminyak
  • Mempunyai masalah liang pori besar
  • Mempunyai masalah kulit sensitif
  • Mempunyai kulit normal tetapi ingin mendapat efek glowing
  • Mengalami garis halus & kedutan pada wajah
  • Ingin tampil muda 5 – 10 tahun
  • Melambatkan penuaan wajah 

Jika anda sudah meneliti & bersedia untuk dapatkan kulit wajah idaman,

Bertindak sekarang!

Semakin lama anda tunggu, semakin sukar untuk merawat masalah kulit wajah. Alami kulit sihat, berseri dengan harga pengenalan NK Age-Reverse Cleanser. Harga asal ialah RM159. Dapatkan 3 lagi bonus bernilai ratusan ringgit sekarang!