Solusi Penuaan Kulit Anda

NK Age-Reverse™ ialah produk anti penuaan dan penjagaan kulit yang berasaskan bahan natural. Ia dibangunkan oleh Profesor Madya Dr. Siti Hamidah binti Mohd. Setapar dan sekumpulan para saitis di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) lebih 10 tahun.

Dr. Siti Hamidah NKAR

Formulasi

NK Age-Reverse dapat merawat pelbagai masalah kulit dan dapat mengurangkan kesan-kesan penuaan dan kerosakkan kulit seperti jeragat, kedutan, kusam, jerawat, berminyak atau kering.

Ia adalah dari formulasi bacillus yang dilaksanakan melalui penggunaan teknologi hijau dan teknologi nano. Kandungan istimewa NK Age-Reverse yang tidak terdapat di mana-mana produk adalah formula BeuT CompIex™. 

Teknologi Nano dalam skincare​

Gabungan bahan anti-penuaan terbaik dunia yang menggunakan formulasi nano-micelles iaitu saiz partikel paling halus di dunia yang mana berkesan menembusi lapisan kulit dan menyalurkan nutrien premium ini kepada sel kulit.

Melalui kajian dalam membangunkan produk kesihatan dan penjagaan kulit, Dr. Siti berjaya memperoleh lebih 60 anugerah inovasi dari dalam dan luar negara melalui pertandingan berprestij seperti MTE, PECIPTA, ITEX, BioMalaysia, SIIF dan ICAN.

nk age reverse research

Why Choose Us

benefit 1

A short description of the benefit.

benefit 2

A short description of the benefit.

benefit 3

A short description of the benefit.

benefit 4

A short description of the benefit.

This Headline Grabs Visitors’ Attention

A short description introducing your business and the services to visitors.