Apa Kata Pengguna NK Age-Reverse?

Testimoni NK age-Reverse

Formulasi Unik Bantu Anda capai Kulit idaman

kategori kesan penggunaan Age Reverse

1. Berkesan dalam tempoh yang amat singkat (3 hari). Pengguna yang mengalami keadaan ini amat bertuah kerana kulit sangat compatible dengan AR.

2. Berkesan dalam tempoh yang singkat (dalam 2 minggu). Kebanyakan pengguna akan merasakan kulit menjdi semakin lembut, lebih glowing, parut dan jeragat pudar. Bagi yang berjerawat, jerawat mudah kering.

3. Berkesan dalam tempoh sebulan. Kesan seperti no 2 tetapi ambil masa yang agak panjang (mungkin disebabkan kitaran kulit baru yang agak lambat).

4. Berkesan dalam tempoh beberapa bulan. Ini biasanya untuk kulit yang terdedah kepada bahan bertoksik/low quality sebelum memakai AR, atau jerawat yang kronik. Dengan sabar dan konsisten,jeragat yang tebal atau dalam dari bawah kulit ambil masa lebih lama).

5. Mengalami alergik disebabkan alahan kepada bahan natural. Terdapat segelintir (kurang dari 1%) pengguna mengalami keadaan ini. Sebahagian mereka tetap boleh menggunakan AR dengan perlahan-lahan,  tetapi sebahagian kecil yang lain memang tidak sesuai dengan bahan natural.

Testimoni Masalah Jeragat

Testimoni NKAR
Jeragat4
Jeragat1
Jeragat2
Jeragat3
Jeragat5

Testimoni Masalah Jerawat

Jerawat
Jerawat
Jerawat
Testimoni NKAR

Jangan tunggu sehingga wajah semakin teruk

Mula hari ini!

Dapatkan kulit mulus bebas jerawat, bebas jeragat dengan mengambil langkah sekarang

01

Membersih

NKAR mementingkan pembersihan yang lembut dan melembabkan dengan bahan natural.

02

Merawat

Membaiki sel-sel kulit bermasalah & menggalakkan penghasilan sel kulit baru yang sihat. Jeragat pudar, jerawat kecut, kulit semakin sihat.

03

Mencantikkan

Kulit yang sembuh dimewahkan dengan nutrien & pelembab. Kulit menjadi cerah sekata & glowing!

Tidak Tahu Hendak Bermula?

Jika anda sudahpun mencuba pelbagai produk namun masih tidak berjaya, apa kata anda dapatkan ebook pendek punca-punca kulit masih tidak pulih (jeragat, jerawat, kusam)?

Ia PERCUMA. Isikan nama, email & no phone, & masalah kulit yang anda hadapi, dan kami hantar kepada email anda!