Perlukan maklumat lanjut sebelum dapatkan NK Age-Reverse? Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu CikPuan untuk buat keputusan 😊

Soalan Lazim

Jangan risau! CikPuan akan diberikan personal consultation selepas membuat pembelian di page ini.

Kami akan berkongsi tentang cara guna yang betul, tips tentang cara memaksimakan kesan produk ke atas kulit CikPuan dan tips-tips anti penuaan.

Kepuasan CikPuan Keutamaan Kami. 😊

NK AR sangat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit seperti kering, berminyak dan combination.

Ia dikhususkan untuk wanita atau lelaki yang ingin membaiki sel-sel kulit menjadi sihat seterusnya melawan penuaan seperti jeragat, kulit kusam dan garis halus.

Ia sangat baik digunakan untuk wanita atau lelaki yang ingin menyiapkan diri sebelum usia menganjak ke 40 an ke atas.

Ia juga boleh digunakan untuk remaja yang berumur 12 tahun ke atas kerana kandungannya bersifat natural. 

Ya. NK AR sangat berguna dan disarankan untuk CikPuan yang serious dengan penjagaan kulit wajah seperti ingin memudarkan jeragat, mencerahkan kulit kusam dan menganjalkan wajah.

NK AR akan membaikpulih kulit CikPuan yang rosak kesan dari radikal bebas, penggunakan kosmetik yang tinggi bahan sintetik dan cara hidup yang kurang sihat.

NK AR berbeza kerana ia bukan dari skincare OEM yang menggunakan ‘ready made formula’ kilang.

NK AR mempunyai pusat penyelidikan sendiri dan menfokuskan penggunaan bahan natural supaya ia selamat digunakan oleh pengguna.

Formula BeuTcomplex yang dirumuskan adalah dari gabungan 5 bahan anti penuaan terbaik di dunia yang mampu memudarkan jeragat, mencerahkan kulit dan mengurangkan garis halus.

CikPuan akan menikmati kesan produk yang mana mampu menyihatkan kulit dan memudarkan jeragat secara selamat menggunakan teknologi terkini. 

NK AR merupakan produk natural dan mengandungi BeuTcomplex yang diformulasikan dari sepasukkan para saintis yang diketuai oleh pengasas sendiri iaitu Prof Dr. Siti Hamidah dari UTM.

NK AR telah di uji oleh 100 respondent, mendapat kelulusan lab tested, mendapat kelulusan SIRIM, Ministry of Health, Malaysia dan memenangi pelbagai anugerah.

Sila pilih antara tiga set yang ditawarkan dan klik ‘ORDER’ pakej yang berminat. Ikuti langkah yang tertera untuk membuat pembayaran.

Tempahan cikpuan akan diproses dalam masa 24 jam kecuali pada hari Jumaat & Sabtu.

CikPuan akan terima produk dalam masa 2-14 hari, bergantung kepada lokasi dan servis penghantar. 

Kami akan sentiasa menghubungi cikpuan untuk memberitahu status barang cikpuan.

NK AR tidak berbahaya kerana tidak mengandungi bahan sintetik seperti SLS, paraban, mercury, tretinoin dan telah melalui ujian Lab Tested (bebas bahan toksik). NK Age-Reverse juga mendapat kelulusan dari Ministry of Health Malaysia dan selamat digunakan.

Namun, sesetengah pengguna mungkin merasakan kulit kering di sesetengah bahagian muka mereka kerana kesan dari formula BeuTcomplex yang cuba untuk menyesuaikan dengan keadaan kulit anda. 

Jangan risau kerana kesan ini hanya sementara. Jika CikPuan mengalaminya, CikPuan disarankan untuk menyembur Energy Water Mist lebih kerap dan teruskan menggunakan produk ini untuk lihat kesannya. 

Jika CikPuan menerima barang dalam keadaan yang kurang memuaskan, jangan risau. Terus hubungi di nombor yang tertera di resit dalam tempoh masa 24 jam barang diterima.

Aduan CikPuan akan dilayan dan diproses dengan secepatnya. Jika didapati barang cikpuan rosak disebabkan servis penghantar, kami akan menghubungi servis penghantar tersebut

Kami sentiasa mengambil berat tentang kepuasan anda sebagai pelanggan kami, jadi tahap pembungkusan telah dipertingkatkan menjadi lebih baik.

Kami menggunakan servis penghantar DHL. Barang akan dihantar setiap hari kecuali Jumaat dan Sabtu ke seluruh Malaysia. 

Ya, buat masa sekarang, kami menanggung segala kos penghantaran ke Semenanjung dan Sabah Sarawak sehingga tarikh yang diberitahu kelak. 

Jadi, ambil peluang ini sementara penghantaran masih percuma.

Tahniah kerana cikpuan sudah bersedia untuk ambil langkah pertama!

Caranya, mudah saja.

  1. Cikpuan klik halaman ini untum memilih pakej yang cikpuan berminat. 
  2. Kemudian, klik “Add to Cart” di bawah produk.
  3. Paparan “View Cart” akan keluar dari sebelah kanan. Klik “Checkout”.
  4. Selepas isikan butir-butir di dalam borang, di mana cikpuan nak kami hantar barang, klik butang kanan bawah “Place Order”
  5. Cikpuan akan dibawa ke secure online payment untuk buat pembayaran. 
  6. Setelah berjaya, cikpuan akan menerima notifikasi melalui email dari kami.

 

Kami akan menghubungi cikpuan tentang status dari masa ke masa.