Khas Untuk anda yang Nak Pudarkan Jeragat yang dah bertahun di wajah.

Ingin Tampil Berseri di Hari Raya Ini berbanding raya tahun lepas?

Miliki Kulit Mulus & Jeragat Pudar Dengan High-End natural Skincare, Hasil R&d 11 Tahun!

Formula terkini untuk pudarkan jeragat di wajah anda! Klik play 👇🏻

Dah penat cuba Pelbagai Produk tapi masih gagal untuk dapatkan kulit idaman?

stress jeragat3

Hari raya dah nak dekat tapi, anda masih struggle untuk pudarkan jeragat dan dapatkan kulit idaman anda.

❌ Kulit jadi makin nipis & sensitif sebab banyak sangat guna produk tinggi bahan sintetik.

❌ Tak selesa bila jeragat semakin tebal & nampak berusia dari umur sebenar.

❌ Malas nak lihat wajah di cermin lama-lama.

❌ Rasa putus asa dah nak jaga kulit wajah.

❌ Terpaksa pakai foundation tebal untuk tutup jeragat yang semakin menebal.

❌ Rasa down nak berjumpa sanak saudara di hari raya nanti disebabkan masalah kulit wajah.

4 Sebab Kenapa Anda Struggle Untuk Dapatkan Kulit Idaman? 👇🏻

OEM timbang kilo

Lambakan produk OEM dan timbang kilo di pasaran sehingga anda sukar untuk memilih produk mana yang betul-betul berkualiti. Produk ini selalunya ready made oleh kilang & sesetengah penjual tidak tahu kandungan sebenar di dalamnya.

Bahan sintetik

Terdapat produk di pasaran, walaupun di jual di farmasi dan drug store masih mengandungi bahan sintetik tinggi yang memberi kesan negatif kepada kulit wajah.

Sibuk & banyak steps

Terlalu sibuk untuk amalkan siri skincare yang mempunyai banyak langkah dan produk. Anda tidak mampu untuk konsisten amalkan setiap hari.

Produk natural, kesan lama

Cuba untuk menggunakan produk bersifat natural yang lembut pada kulit, tapi anda give up di tengah jalan kerana kesannya seakan tidak nampak dan terlalu perlahan.

"Pigmentation sebelah pipi kanan dah pudar sikit, blackheads kat hidung juga makin kurang.."

“Dah sebulan guna.. terus beli combo takut takde stok.. jeragat kecil di kedua2 pipi semakin menipis.. kulit yang sememangnya sejenis kering sudah beransur lembut dan licin .”

Puan Hazjun

“Dalam masa 2 minggu tu Alhamdulillah jeragat saya mula menipis dan kulit jadi lembut… Ramai kawan2 tegur kulit nampak awet muda dan jeragat kian nipis..”

Puan Miey

Pudarkan Jeragat & dapatkan kulit cerah berseri dengan selamat!

memperkenalkan NK Age Reverse (NK AR)
produk setanding jenama antarabangsa

NKAR

NK Age Reverse ialah produk yang telah menjalani kajian 11 tahun oleh para saintis dan telah memenangi anugerah luar negara untuk membantu anda pudarkan jeragat dan cerahkan kulit kusam dengan efektif dan selamat. 

NK Age Reverse telah berjaya membantu lebih dari 10,501 wanita untuk pudarkan jeragat, dapatkan kulit lembab dan awet muda!

Tak perlu ambil risiko lagi untuk labur dekat produk timbang kilo atau tinggi bahan sintetik.

NK Age Reverse dah bantu lebih 10,000 wanita untuk dapatkan kulit idaman dengan selamat!

Anda boleh amalkan NK Age Reverse ini dengan mudah. Hanya perlukan 2 ke 3 produk sahaja untuk mendapatkan kulit idaman anda! 

11 tahun research

Formula BeutComplex focus untuk cerahkan jeragat, 100% berasaskan R&D.

NK Age Reverse berupaya memudarkan jeragat anda, meremajakan wajah dan menjadikan wajah anda berseri hasil formula BeuTcomplex iaitu gabungan dari 5 bahan anti penuaan terbaik di dunia. BeutComplex diformulasikan oleh sekumpulan saintis yang di ketuai oleh pengasas sendiri iaitu Prof. Dr. Siti Hamidah.

bahan natural

Selamat Digunakan, 99% Bahan Natural.

Anda tidak perlu risau kerana NK Age Reverse selamat digunakan. Cleanser dan Mist adalah terdiri dari 99% bahan natural, bebas paraben, bebas bahan toksik, bebas SLS, bebas heavy metal seperti mercury & tretinon yang berisiko memberi kesan buruk kepada kulit dalam jangka masa panjang.

Technology Nano

Teknologi Nano Hijau - Pembawa nutrien ke dalam kulit.

Nutrien penting mudah meresap ke dalam kulit anda seterusnya membaiki dan mencerahkan kulit, kesan dari penggunaan teknologi Nano Hijau. Di sini, Prof. Dr. Siti menggunakan  kepakaran beliau iaitu bidang teknologi Nano di dalam NK Age Reverse iaitu pembawa nutrien paling halus yang terdapat di dalam pasaran. 

Easy steps

Tak Perlu Banyak Steps

Hanya cleanser dan mist untuk dapatkan kulit yang sihat & cerah berseri. Jika keluar rumah, cuma oleskan dengan Age Reverse Sunscreen untuk perlindungan. 

Diiktiraf antara produk skincare terbaik dunia!

NK Age Reverse telah mendapat pengiktirafan di peringkat nasional dan pelbagai anugerah di peringkat antarabangsa. Formula Beutcomplex dipatentkan dan produk ini sentiasa di tambah baik supaya anda & pengguna NK Age Reverse mendapat kesan yang terbaik seiring masa.

0 +
International Awards
0 +
Pelanggan Setia
0
Tahun Kajian
0 %
Bahan Natural

Setiap item di dalam NK Age Reverse Diperkaya dengan BeuTcomplex!

✅ Hyaluronic Acid: Melembab dan mengekalkan kelembapan kulit. Ia juga mampu menganjalkan, mengurangkan kesan parut dan  jeragat. Kulit anda akan menjadi lembab, glowing dan jeragat akan beransur pudar.

✅ Ekstrak Roselle: Kandungan yang tinggi vitamin C, berupaya menghalang penghasilan melanin & radikal bebas, penyebab jeragat. Kulit anda akan cerah berseri dan jeragat akan beransur pudar.

✅ Ekstrak Tsubaki: Bahan anti penuaan dan pelembab yang berkuasa, selain mampu melawan radikal bebas punca penuaan kulit seperti jeragat & kedutan. Kulit menjadi lembab, garis halus semakin berkurang dan menjadi cerah berseri.

✅ Bee Venom: Menegangkan wajah dan digelar “natural botox”. Ia ini juga mengandungi bahan aktif yang dapat meredakan keradangan & kerosakkan kulit. Kulit wajah akan tampak lebih muda, kedutan semakin kurang kelihatan dan jerawat akan semakin surut.

✅ Minyak Pati: Mengandungi 5 minyak pati premium terpilih yang mana dapat memberi efek aromaterapi, menegangkan kulit, mengawal minyak dan mengurangkan keradangan pada kulit wajah.

"2 item ni sangat membantu memulihkan kembali kulit saya yang rosak akibat penggunaan produk bermekuri.."

“Pengalaman menggunakan produk NK juga telah mengubah persepsi saya terhadap produk natural. Ternyata, keputusan saya mencuba produk ini sangat berbaloi. Kulit saya kelihatan lebih berseri dan jeragat makin berkurangan..”

PUAN MAZLIAN

Senang dibawa ke mana-mana, dengan menggunakan satu cleanser ni saja, ia dah boleh cover semua untuk kulit muka saya. Sesuai bagi saya yang sibuk, kulit saya terasa lembap, bersih, jeragat semakin berkurangan… Kawan tegur kulit semakin cerah..”

Puan Fauziah

Tak perlu risikokan kulit anda lagi pada produk OEM atau yang mengandungi tinggi bahan sintetik yang belum tentu membuahkan hasil!

Lebih dari 10,000 orang telah mendapatkan Nk Age Reverse. Di bawah ialah apa yang anda akan alami selepas mencuba produk ini.

day 1

Kulit akan menjadi kering di sesetengah bahagian wajah. Ini disebabkan kesan penyesuaian BeuTcomplex dalam menstabilkan dan mengawal minyak di kulit anda. Kulit akan menjadi stabil kembali setelah 3 -4 hari. 

day 7

Kulit mula terasa lembab. Jika ada jerawat di muka, ia akan mula surut. Whiteheads dan blackheads di hidung mula berkurangan. NK Age Reverse sedang mula membaiki sel-sel kulit.

month 1

Kulit akan menjadi lembut dan anjal. Tona warna semakin sekata. Wajah kulit semakin cerah secara semulajadi. Sesetengah wanita merasakan jeragat semakin gelap disebabkan kulit mereka menjadi semakin cerah berbanding jeragat.

month 2

Jeragat yang sudah lama menapak di wajah, mula pudar. Kulit kelihatan glowing dan sihat kerana pada waktu ini, sel kulit baru telah berganti dan menerima nutrien dari BeuTcomplex. 

*Kesan penggunaan adalah bergantung kepada individu seperti gaya hidup & pemakanan, serta keadaan kulit kesan dari penggunaan produk tinggi bahan sintetik.

"Produk yang bertaraf dunia.. tak sampai seminggu kulit terasa lembut dan halus, gebu gebas.. jeragat semakin menghilang dan jerawat semakin mengecut.."

3 Bonus Eksklusif Bernilai Hampir $100

khas untuk 100 pembeli terawal pada bulan Ramadhan ini!

Kami serious nak anda mula rawat kulit dan dapatkan kulit sihat dan cantik. Sempena bulan yang mulia ini, kami ingin berikan 3 bonus eksklusif ni. 

2x FREEGIFT PREMIUM: BAWAL INSTANT RAMADHAN SPECIAL

2-Helai Bawal Instant Edisi Puteri Sarah berharga $50 diberikan percuma untuk anda gayakan di Hari Raya ini. 

*Nota: Design, warna dan corak akan diberikan secara rawak

freegift

1X FREEGIFT EXTRA: COSMETIC POUCH

Anda terfikir-fikir nak letak set NK AR dekat mana bila berjalan di hari raya nanti? Cosmetic pouch khas untuk anda secara percuma! 

*Nota: Design, warna dan corak akan diberikan secara rawak

PERCUMA PENGHANTARAN

Nikmati penghantaran percuma terus ke rumah anda. Tidak perlu risau dengan kos tambahan.

"Tagline saya: rahsia sesaat gorgeous gitu. Semua orang tak percaya saya berumur 40-an dan anak saya berumur 16 tahun !."

“Tak tahu nak cakap macam mana gembira saya dengan produk ni.. Sekarang kami dua beranak dah tak susah hati lagi dengan masalah jeragat saya dan jerawat kecil2 anak perempuan saya..”

Puan Zuriyana

“Rasa syukur dan gembira sangat kerana akhirnya saya bertemu dengan produk yang betul. Saya rasa tak percaya apabila jeragat yang bercambah di wajah selama 30 tahun mula memudar. Kulit makin gebu tanpa cela. Terima kasih NK Age-Reverse kerana menaikkan keyakinan diri saya semula.”

Puan Sharifah

Membeli Sambil beramal khas di Bulan Ramadhan ini 🌙

Dengan setiap satu pembelian produk NK Age Reverse, SGD 1 akan didermakan ke badan kebajikan. Mudah-mudahan, setiap perlaburan yang anda buat untuk diri anda, akan mendapat manfaat untuk yang lain.

apa tunggu lagi?

Pudarkan jeragat dan Miliki Wajah berseri semasa rumah terbuka di hari raya nanti! 😍

Dapatkan kulit wajah yang sihat dan cerah secara semulajadi. Pudarkan jeragat dengan selamat supaya anda kelihatan meletop dan berseri pada hari raya nanti nanti!

Klik butang ‘ORDER‘ untuk dapatkan NK Age-Reverse dan sertai 10,000+ pengguna di dalam ‘journey’ untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri! 👇

PREMIUM

*******************

Set Premium

HARGA PROMO:

$239

HARGA ASAL:

$289

17% OFF

GLOWING

*******************

Set Glowing

HARGA PROMO:

$159

HARGA ASAL:

$189

15% OFF

PRIMARY

******************

Set Primary

HARGA PROMO:

$89

HARGA ASAL:

$99

10% OFF

Ada kemusykilan atau soalan tentang pembelian NK Age Reverse? 

Hubungi kami di Whatsapp: +6011-5872-8050

Soalan Lazim

Perlukan maklumat lanjut sebelum dapatkan NK Age Reverse? Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk buat keputusan 😊

Jangan risau! Anda akan diberikan personal consultation selepas membuat pembelian di page ini.

Kami akan berkongsi tentang cara guna yang betul, tips tentang cara memaksimakan kesan produk ke atas kulit anda dan tips-tips anti penuaan.

Kepuasan Anda Keutamaan Kami. 😊

NK AR sangat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit seperti kering, berminyak dan combination.

Ia dikhususkan untuk wanita atau lelaki yang ingin membaiki sel-sel kulit menjadi sihat seterusnya melawan penuaan seperti jeragat, kulit kusam dan garis halus.

Ia sangat baik digunakan untuk wanita atau lelaki yang ingin menyiapkan diri sebelum usia menganjak ke 40 an ke atas.

Ia juga boleh digunakan untuk remaja yang berumur 12 tahun ke atas kerana kandungannya bersifat natural. 

Ya. NK AR sangat berguna dan disarankan untuk anda yang serious dengan penjagaan kulit wajah seperti ingin memudarkan jeragat, mencerahkan kulit kusam dan menganjalkan wajah.

NK AR akan membaikpulih kulit anda yang rosak kesan dari radikal bebas, penggunakan kosmetik yang tinggi bahan sintetik dan cara hidup yang kurang sihat.

NK AR berbeza kerana ia bukan dari skincare OEM yang menggunakan ‘ready made formula’ kilang.

NK AR mempunyai pusat penyelidikan sendiri dan menfokuskan penggunaan bahan natural supaya ia selamat digunakan oleh pengguna.

Formula BeuTcomplex yang dirumuskan adalah dari gabungan 5 bahan anti penuaan terbaik di dunia yang mampu memudarkan jeragat, mencerahkan kulit dan mengurangkan garis halus.

Anda akan menikmati kesan produk yang mana mampu menyihatkan kulit dan memudarkan jeragat secara selamat menggunakan teknologi terkini. 

NK AR merupakan produk natural dan mengandungi BeuTcomplex yang diformulasikan dari sepasukkan para saintis yang diketuai oleh pengasas sendiri iaitu Prof Dr. Siti Hamidah dari UTM.

NK AR telah di uji oleh 100 respondent, mendapat kelulusan lab tested, mendapat kelulusan SIRIM, Ministry of Health, Malaysia dan memenangi pelbagai anugerah.

Sila pilih antara tiga set yang ditawarkan dan klik ‘ORDER’ pakej yang berminat. Ikuti langkah yang tertera untuk membuat pembayaran.

Anda akan terima produk dalam masa 7-14 hari bekerja selepas pembayaran dibuat. Resit pembayaran dan maklumat kurier akan dimaklumkan dari masa ke masa melalui email.

NK AR tidak berbahaya kerana tidak mengandungi bahan sintetik seperti SLS, paraban, mercury, tretinoin dan telah melalui ujian Lab Tested (bebas bahan toksik). NK Age Reverse juga mendapat kelulusan dari Ministry of Health Malaysia dan selamat digunakan.

Namun, sesetengah pengguna mungkin merasakan kulit kering di sesetengah bahagian muka mereka kerana kesan dari formula BeuTcomplex yang cuba untuk menyesuaikan dengan keadaan kulit anda. 

Jangan risau kerana kesan ini hanya sementara. Jika anda mengalaminya, anda disarankan untuk menyembur Energy Water Mist lebih kerap dan teruskan menggunakan produk ini untuk lihat kesannya. 

Jika anda menerima barang dalam keadaan yang kurang memuaskan, jangan risau. Terus hubungi di nombor yang tertera di resit selepas anda membuat pembelian.

Aduan anda akan dilayan dan diproses dengan secepatnya. Kos penukaran akan ditanggung.

Kami sentiasa mengambil berat tentang kepuasan anda sebagai pelanggan kami, jadi tahap pembungkusan telah dipertingkatkan menjadi lebih baik.